VALLRUD VISION som startade 1996 i Hörnefors med försäljning av hundfoder, (våtfoder) till jakthundar. Detta hundfoder säljs över hela Sverige & tillverkas av FODAX- hundfoder i Nässjö. Under åren utvecklades kontakterna inom jaktsidan & företaget VALLRUD VISION SWEDEN bildades 2006. Jaktarrangemang, jakt & ljuddämpare är exempel på tjänster/produkter som erbjuds.

VALLRUD VISION SWEDEN finns numera i Umeå. Vår målsättning är att kunden ska känna sig nöjd oavsett om det handlar om en produkt eller tjänst som är levererad.

VALLRUD VISION SWEDEN är det lilla företaget med den personliga servicen och med mottot att inget är omöjligt. Oavsett affär så ska våra kunder känna sig nöjda.

2007 togs fram och vidareutvecklades VMAC ljuddämparen.

I dag så säljs VMAC dämparen med framgång inte minst pga. den artikel som Håkan Spuhr skrev i jakttidningen Allt Om Jakt & Vapen Nr 9-2007.

Detta är en vidareutveckling av Peter Hjerpes ljuddämpare i Finland.

VALLRUD VISION SWEDEN har som enda företag i Sverige tillstånd av Peter Hjerpe att utveckla och sälja dämparen & som det dessutom finns dokument på. Allt annat som sägs i denna fråga är INTE sant.


VMAC AB bildades i december 2012. VMAC var först i Skandinavien med 5- års garanti, som nu ett flertal andra konkurrenter tagit efter. Bear 1 är i dag den lättaste ljuddämparen som väger endast 185 gram & som även klarar av klass 1 vapen i Europa. VMAC är en modern ljuddämpare som klarar de hårdaste krav som en skytt & jägare av i dag ställer. VMAC utvecklar hela tiden nya effektiva modeller för dig & Din egen säkerhet.


Välkommen att höra av dig!

VD- Mats Wallrud

VMAC AB
Storgatan 1B

903 20 UMEÅ

Mobil: +46 (0)70- 53 213 92
www.vmac.se
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.